Atera Clean

„Atera Clean” je poslovna jedinica  koji se sastoji iz dva dela. Jedan je perionica veša, a drugi deo jedinice se bavi pružanjem usluga profesionalnog održavanja higijene, tekuće održavanje poslovnih objekata kao i održavanja zelenih površina oko samih poslovnih zgrada.
Perionica veša klijentima nudi pranje, sušenje, peglanje i pakovanje svih vrsta veša, zavesa, draperija itd. po veoma povoljnim cenama i to sve sa besplatnim preuzimanjem i vraćanjem na adresu klijenata. Pranje se vrši u najsavremenijim profesionalnim mašinama za pranje veša. Za pranje se koriste najkvalitetniji deterdženti i omekšivači. Pored ovoga posedujemo širok asortiman preparata za tretiranje i uklanjanje fleka različitih proizvođača. Veš se pere i suši u zasebnim mašinama, bez kontakta sa vešom drugih klijenata. Posebna pažnja se pre pranja obraća na razvrstavanje veša po vrsti i boji tkanine. Kod pranja se rukovodimo isključivo deklaracijama koji svaki komad garderobe ima na sebi.  Sušenje se vrši u profesionalnim sušarama kod kojih može da se reguliše temperatura i dužina sušenja u zavisnosti od vrste i osetljivosti tkanine. Za razliku od sušenja u malim kućnim mašinama, ovde prilikom sušenja tkanina zadržava svoj oblik i kvalitet. Peglanje veša se vrši profesionalnim peglama na paru, a peglanje posteljine i stolnjaka se vrši profesionalnim valjcima. Nakon peglanja vrši se kontrola kvaliteta i veš se slaže ili stavlja na metalne ofingere i pakuje u pvc ambalažu. To zadržava najstrožije standarde kvaliteta i garantuje da će vaš veš stići čist na vašu adresu. Naše osoblje u dogovoreno vreme dostavlja čist i upakovan veš na vašu adresu.
Što se tiče održavanja higijene u objektima primaran spoljašnji klijent nam je matična kompanija JP  „Jugoimport SDPR“ i njihovi poslovni objekti, ali imamo mogućnost saradnje i sa drugim kompanijama kojima su potrebne usluge iz tog domena.

Kontakt:

Pratite nas na društvenim mrežama: