ATERA BUSINESS SUITES

 

 

„Atera Business Suites” je luksuzan i prestižan objekat koji se nalazi u strogom centru grada u pešačkoj zoni u Knez Mihailovoj ulici. Prostire se na 1000m2 i nudi savremen, komforan i luksuzan smeštaj. Raspolaže sa 12 moderno opremljenih smeštajnih jedinica različitog kapaciteta. Od jednokrevetnih soba, preko dvokrevetnih, trokrevetnih i junior apartmana pa sve do luksuzno opremljenih VIP apartmana sa spa zonom, koji će zadovoljiti ukuse i najzahtevnijih gostiju. Građen je po najsavremenijim standardima i opremljen je modernom i sofisticiranom tehnologijom kako bi gostima bio omogućen maksimalno ugodan boravak.
„Atera Business Suites” pruža usluge na bazi punog pansiona (PP), polupansiona (PA) i noćenja sa doručkom (ND). Po želji gostiju možemo organizovati transfer od aerodroma „Nikola Tesla” do hotela i nazad. U našem hotelu možete dobiti sve neophodne informacije o dešavanjima u Beogradu: pozorištima, bioskopima, klubovima, restoranima, raznim znamenitostima, prevozu itd.

Lokacija

Knez Mihajlova 1 – 3, Beograd 11000

 

Kontakt

Poštovani za više informacija nas možete kontaktirati putem mail-a na adresu recepcija@aterabs.com ili pozivom na broj +381 11 3281 448 i +381 63 571010.
Više informacija možete pronaći na našem website-u http://www.aterabs.com.
Pratite nas putem društvenih mreža: